Bestrating en Hoveniersbedrijf Bijma

Voor al uw bestrating en tuin werkzaamheden.

Voor al uw Bestrating en tuin werkzaamheden bent u al meer dan 20 jaar bij ons aan het goede adres.
Wilt u nieuwe bestrating om het huis of wilt u uw bestaande oprit of terras herbestraten.
of een nieuw aangelegde tuin hebben of juist het tuinonderhoud laten doen. Bij ons ben je aan het goede adres voor tuinaanleg, bestrating, tegels leggen, tuinonderhoud, tuinontwerp en dus vooral uw bestrating en hoveniers werk bent U bij ons aan het goede adres. Maar ook voor al uw houtconstructies zoals:
schuttingen, pergola, tuinhuizen en schuren zelf op maat gemaakt.
Wij leggen creatieve bestratingen en tuinen aan voor een betaalbare prijs, die wij van A tot Z verzorgen. 


 

Tuinaanleg Pergola te Peize bestrating en hoveniersbedrijf bijma Tuinaanleg te Frieschepalen oprit te Leek, bestrating & hoveniersbedrijfbijma.nl moderne strake voortuin bestrating

Natuurlijk kunt u bijons niet alleen terecht voor het bestraten en tuin werkzaamheden waaronder  tuinaanleg, tuinonderhoud, vijveraanleg, maar ook voor al uw kleine werkzamheden zoals een bloembak maken of het aanlegen voor tuinverlichting of zelf alleen even het grasmaaien wij zijn er voor U!

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Kijk ook eens op onze andere pagina:  hoveniersbedrijfbijma.nl
Wij leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Wij werken zoal in: De Wilp, Marum, Leek, Roden, Groningen, Drachten, Boerakker,
Grootegast,Nuis, Tolbert , Niebert, Zevenhuizen, Assen 

Reacties zijn gesloten.